Hör av dig!

Kontakt

 

Byggstål Peter Södergren AB
Pelletsgatan 7
652 21 Karlstad

Tlf: 054 – 85 00 70
Mobil: 070 – 624 70 07
Fax: 054 – 85 00 71

Kontakt

Peter Södergren

Kontaktpersoner

 

VD/Kalkylator054-85 00 69peter.sodergren@byggstalab.se

Peter tog över företaget efter sin far 1993 och har arbetat med stålkonstruktioner i över 40 år, så han visste helt klart vad han gav sig in på. Han tycker det roligaste med jobbet är att både han själv och företaget har möjlighet att fortfarande utvecklas. När han inte är på jobbet, trivs han i sommarstugan på Rävön, eller så går han gärna en runda på golfbanan. Åker han från hemtrakterna någon gång blir det gärna till Österlen eller till New York. Snacka om kontraster.

Kontakt

Thommy Andersson

Kontaktpersoner

 

Projektledare/Kalkylator054-85 00 89thommy.andersson@byggstalab.se

Thommy började redan 1980 och tycker det bästa med jobbet är att det är fritt men även att det är ett stort ansvar. När han inte är på jobbet, tillbringar han en hel del tid vid sommarstugan som han har byggt själv. När han inte gör det, lockar Grekland och kanske speciellt ön Lesvos. Dold talang: Thommy är händig med de flesta verktyg.

Kontakt

Michael Johansson

Kontaktpersoner

 

Projektledare070-333 21 37michael.johansson@byggstalab.se

Jag började på Byggstål redan 1988. Jag har sedan varit på några olika ställen men kom tillbaka i september 2016. Totalt har jag jobbat ca 12-13 år i företaget. På fritiden är det ofta motorcyklar eller golf som gäller. En tripp i husvagnen med familjen ligger också högt upp på listan över roliga fritidsaktiviteter.

Kontakt

Lennart Johansson

Kontaktpersoner

 

Produktionsansvarig054-85 00 80lennart.johansson@byggstalab.se

Redan 1974 började Lennart arbeta för Peter Södergrens far. Sedan gjorde han annat då och då, men började på nytt 2005. Ha gillar att jobbet är omväxlande och att han träffar så många trevliga personer. På fritiden blir det en hel del jakt, både älg och småvilt. När han inte njuter av livet på Hammarö, lockar Italien. Dold talang: Lennart är duktig på att bygga hus.

Kontakt

Gith Stenberg

Kontaktpersoner

 

Ekonomiansvarig054-85 00 70gith@byggstalab.se

Gith har jobbat i företaget sedan 2011 och älskar stämningen som hon beskriver som mer hjärtlig än rå. Hon är egentligen anställd av Rohm & Co Fastighets AB, men hyrs ut till Byggstål. På fritiden blir det gärna en tur i husvagnen till exempelvis Borrby i Skåne eller Varberg. Åker hon utomlands är Grekland en av favoriterna. Dold talang: Gith bakar suveräna tårtor.

Kontakt

Maria Karlsson

Kontaktpersoner

 

Administration054-19 63 24maria@byggstalab.se

På hösten 2016 började jag en administrativ tjänst på 50%, och är precis som Gith anställd av Rohm Fastighets AB. Jag har känt mig alldeles utmärkt hemma i det här glada gänget från första dagen. När jag inte är på jobbet fräser jag runt på traktorn hemma på gården, hänger i skogen och plockar svamp eller tränar. Det är inte heller helt osannolikt att jag återfinns hemma i köket rörandes i grytorna eller med fingrarna i en deg! Reser gärna och hamnar då allt som oftast någonstans i USA. Målet hösten 2017 är Las Vegas för att springa maraton.

Kontakt

Anders Larsson

Kontaktpersoner

 

Konsult070-327 58 89anders.larsson@byggstalab.se

Anders har eget företag och är anställd som konsult hos Byggstål. Han började hösten 2013 och är svetsansvarig och kvalitetssamordnare. Anders är svetsare i grunden och har tidigare arbetat som svetsansvarig och produktionstekniker. På fritiden blir det mycket skidåkning (rullskidor på sommaren) och han gillar flugfiske, kanske speciellt i fjällen. Över huvud taget tycker Anders om natur och friluftsliv.