Jobba hos oss

Jobba hos oss

Jobba hos oss

 

Lastbilschaufför med krankompetens

Vi letar ny medarbetare till vårt team! Byggstål Peter Södergren AB är ett modernt entreprenadföretag med mer än 100 års erfarenhet. Vi ägnar oss åt alla former av stålmontage.
Vi söker nu en lastbilschaufför med CE-behörighet samt krankompetens. Jobbet innebär visst montagearbete där du mestadels kommer att jobba i team med en av våra montörer. Resor förekommer då våra uppdrag sträcker sig över stora delar av Sverige. Vi ser gärna att du som söker är positiv, strukturerad och noggrann. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Intresseanmälan skickas till: info@byggstalab.se
Vid frågor kontakta Michael Johansson, michael.johansson@byggstalab.se, 070-333 21 37
Sista ansökningsdag 2023-08-15, men ansök gärna redan idag då urval sker löpande.

Stålbyggare

Nu blickar vi framåt och förstärker vårt team! Byggstål Peter Södergren AB är ett modernt entreprenadföretag med mer än 100 års erfarenhet. Vi ägnar oss åt alla former av stålarbeten.

Vi söker nu två stålbyggare med erfarenhet av tillverkning och montage av stålstommar samt kunskaper i ritningsläsning. Vi ser gärna att Du som söker är positiv, strukturerad och noggrann. Vi ser också att Du är händig, snabb, och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som Du är självgående och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Det är meriterande med Heta Arbeten, truckkort, arbetsplattform, fallskydd och svetslicens (men inget krav).

Ansökan med CV och personligt brev skickas till: info@byggstalab.se

Vid frågor kontakta Michael, michael.johansson@byggstalab.se, 070-333 21 37

Urval sker löpande.